Ocenenie podniku - Oravčík, Vladimír; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cieľom práce bolo zistiť hodnotu podniku k 31. 12. 2012. K výpočtu hodnoty podniku som použil metódu diskontovanej ekonomickej pridanej hodnoty EVA. Stanovenie hodnoty bolo spracované v programe Evalent, ktorý slúži k podpore stanovenia hodnoty podniku. K analýze podniku som spracoval SWOT analýzu a analýzu stratégie. Bol spracovaný finančný plán podniku a stanovenie výkazov spoločnosti na základe predpokladaných vstupov. Podnik v porovnaní s konkurenciou dosahuje nadpriemerné výkony vo všetkých zrovnávaných oblastiach. Hodnota podniku bola stanovená na 997.959.000 CZK.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses