Brazílie a liberalizace zemědělství ve WTO - Chvátalová, Kristýna; Hnát, Pavel, 1981-; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se věnuje problematice liberalizace zemědělství ve WTO a přihlíží k roli Brazílie v celém tomto procesu. Brazílie jakožto rozvojová země a člen skupiny BRIC má silný vztah k zemědělství, a tak autorku zajímalo, jak se k této skutečnosti staví a co všechno se snaží prosadit či naopak. Důležité pro dosažení cíle je i zjištění, proč zastává svůj postoj a jaké má k tomu důvody. Na mezinárodním poli se Brazílie stále více a více prosazuje, a tak i její postoj k liberalizaci zemědělství je významný pro ostatní státy.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses