Návrh marketingové strategie vybrané obchodní firmy - Jelínková, Jana; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této diplomové práce je navrhnout marketingovou strategii vybrané obchodní firmy, která působí na trhu s outdoorovým oblečením. Teoretická část práce se zabývá úvodem do marketingu, marketingovou koncepcí a významem značky. V praktické části je blíže představena firma, zpracována analýza trhu outdoorového oblečení, zákazníků a konkurence. Tyto informace slouží jako výchozí bod pro navržení vhodné marketingové strategie, která je v závěru práce rozpracovaná do jednotlivých prvků marketingového mixu.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses