Aplikace Balanced Scorecard - Fixová, Markéta; Neumaierová, Inka, 1960-; Pánková, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce na téma "Aplikace Balanced Scorecard" je zaměřena na stanovení strategie pro společnost K, podnikající v oboru dopravy a logistiky. V práci je pro vyjádření strategických cílů využita metoda Balanced Scorecard. Jejich propojení je znázorněno ve strategické mapě. V teoretické části je zhodnocen význam a důvody výběru metody Balanced Scorecard. Dále navazuje analýza současné situace, uzavřená SWOT analýzou. V poslední části jsou stanoveny strategické cíle ve čtyřech perspektivách, které jsou propojeny do strategické mapy. Závěrem je zhodnocena významnost zpětné vazby.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses