Diplomový seminář - Lišková, Tereza (2012)
Diplomová práce se věnuje marketingové strategii McDonald's na českém trhu. V úvodu práce se čtenář seznamuje s firmou McDonald's. Druhá část je věnovaná analýze marketingového prostředí, které jsem rozdělila na mikroprostředí a makroprostředí. V rámci práce byla vypracovaná SWOT analýza. Třetí část popisuje marketingovou strategii a marketingový mix. V závěru hodnotím marketingovou strategii a předkládám návrhy na zlepšení.