Diplomový seminář - Lišková, Tereza; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se věnuje marketingové strategii McDonald's na českém trhu. V úvodu práce se čtenář seznamuje s firmou McDonald's. Druhá část je věnovaná analýze marketingového prostředí, které jsem rozdělila na mikroprostředí a makroprostředí. V rámci práce byla vypracovaná SWOT analýza. Třetí část popisuje marketingovou strategii a marketingový mix. V závěru hodnotím marketingovou strategii a předkládám návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses