Česko-ruské kulturní standardy - Pardíková, Barbora (2012)
Cílem této závěrečné práce je identifikace ruských kulturních standardů z pohledu českých studentů, kteří strávili minimálně jeden semestr na studijním pobytu v Ruské federaci. Objevené kulturní standardy by měli srozumitelně vysvětlovat základní rozdíly mezi českým a ruským smýšlením a pomoci dalším vyjíždějícím studentům rychle se adaptovat na nové prostředí.