Česko-ruské kulturní standardy - Pardíková, Barbora; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této závěrečné práce je identifikace ruských kulturních standardů z pohledu českých studentů, kteří strávili minimálně jeden semestr na studijním pobytu v Ruské federaci. Objevené kulturní standardy by měli srozumitelně vysvětlovat základní rozdíly mezi českým a ruským smýšlením a pomoci dalším vyjíždějícím studentům rychle se adaptovat na nové prostředí.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses