Jednotné evropské nebe - Smejkal, Petr; Němcová, Ingeborg, 1957-; Formanová, Věra, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této práce je prozkoumat integraci vzdušného prostoru Evropské unie, která je nezbytně nutná k zachování plynulého, bezpečného a efektivního provozu nad Evropou. Počet letadel nad Evropou rok od roku roste, a proto je zapotřebí k tomu uzpůsobit i vzdušný prostor, který v nynější podobě není schopný trvale udržitelného rozvoje. Evropská unie již několik let vyvíjí projekt Jednotného evropského nebe po vzoru již úspěšně integrovaného vzdušného prostoru nad Německem, Belgií, Lucemburkem a Nizozemím. Právě tento projekt a jednotlivé funkční celky budou středobodem této práce.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses