Problematika vymezení role vlastníka procesu - Hejda, Jan (2012)
Cílem práce je zmapovat to, jak nejběžnější procesně orientované metodiky a standardy upravují a definují problematiku vlastnictví procesů a roli vlastníka procesu a toto porovnat s praxí ve firemním prostředí. V první části práce jsou popsané teoretické koncepty týkající se procesního řízení, včetně popsání vybraných metodik. Následuje popis vytvořeného dotazníku a stanovení očekávaných odpovědí na základě předešlé teorie. V poslední třetí části práce jsou data získaná na základě dotazníku od respondentů porovnána se stanovenými hypotézami a vyhodnocena.