Problematika vymezení role vlastníka procesu - Hejda, Jan; Říhová, Zora, 1948-; Tománek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem práce je zmapovat to, jak nejběžnější procesně orientované metodiky a standardy upravují a definují problematiku vlastnictví procesů a roli vlastníka procesu a toto porovnat s praxí ve firemním prostředí. V první části práce jsou popsané teoretické koncepty týkající se procesního řízení, včetně popsání vybraných metodik. Následuje popis vytvořeného dotazníku a stanovení očekávaných odpovědí na základě předešlé teorie. V poslední třetí části práce jsou data získaná na základě dotazníku od respondentů porovnána se stanovenými hypotézami a vyhodnocena.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses