Zkvalitnění projektového řízení a postaudity projektů - Špaček, Jan (2012)
Hlavním cílem této práce je poskytnout přehledné a ucelené informace o kvalitě projektového managementu a jeho zkvalitnění v podobě postauditu projektů. Dalšími cíli této práce je zprostředkovat zkušenosti a doporučení ze zahraničních aplikací a také seznámit potencionální zájemce s návody, jak v případě zájmu postupovat při aplikaci v praxi.