Zkvalitnění projektového řízení a postaudity projektů - Špaček, Jan; Fotr, Jiří, 1938-; Hůlková, Romana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Hlavním cílem této práce je poskytnout přehledné a ucelené informace o kvalitě projektového managementu a jeho zkvalitnění v podobě postauditu projektů. Dalšími cíli této práce je zprostředkovat zkušenosti a doporučení ze zahraničních aplikací a také seznámit potencionální zájemce s návody, jak v případě zájmu postupovat při aplikaci v praxi.
Vedoucí práce: Jiří Fotr
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses