Podnikatelský záměr společnosti poskytující službu digitalizace - Vaněčková, Monika (2013)
Podnikatelský záměr je zaměřen na založení společnosti, zabývající se digitalizací analogových videozáznamů, audiozáznamů a papírových fotografií. Struktura teoretické části koresponduje s praktickou částí práce. Jsou definovány všechny podstatné části podnikatelského plánu se zaměřením na důkladný popis firmy, analýzu trhu, marketingovou a obchodní strategii, realizační projektový plán, finanční plán a definování hlavních předpokladů úspěšnosti a rizik projektu. Praktická část dokazuje pomocí všech výše zmíněných částí životaschopnost podnikatelského záměru.