Podnikatelský záměr společnosti poskytující službu digitalizace - Vaněčková, Monika; Tyll, Ladislav; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Podnikatelský záměr je zaměřen na založení společnosti, zabývající se digitalizací analogových videozáznamů, audiozáznamů a papírových fotografií. Struktura teoretické části koresponduje s praktickou částí práce. Jsou definovány všechny podstatné části podnikatelského plánu se zaměřením na důkladný popis firmy, analýzu trhu, marketingovou a obchodní strategii, realizační projektový plán, finanční plán a definování hlavních předpokladů úspěšnosti a rizik projektu. Praktická část dokazuje pomocí všech výše zmíněných částí životaschopnost podnikatelského záměru.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses