Návrh optimalizace elektronického obchodu Tesco - Procházková, Hana (2012)
Diplomová práce se zabývá elektronickým obchodem Tesco Potraviny online. Obsahem je podrobný popis funkcionalit e-shopu, ale také jeho konkurence z pohledu zákazníka. Pomocí metod vícekriteriálního rozhodování jsou provedeny srovnávací analýzy funkcionalit webových stránek a služeb obchodů Potraviny online, Potraviny domů a Zmarket. Dále díky dotazníku je proveden průzkum spokojenosti uživatelů. Na základě výsledků je uskutečněn návrh optimalizace elektronického obchodu Tesco. Práce se také zabývá vývojem elektronického obchodování a popisuje společnost Tesco.