Elektronická kniha na slovenském trhu Realita nebo fenomén? - Vazanová, Zuzana (2013)
Cieľom diplomovej práce je priblíženie prostredia elektronických kních a ich technológií.V práci je popísaný historický vývoj, celkové technologické pozadie a využívané distribučné kanály pre ich predaj. Praktická časť obsahuje analýzu situácie na slovenskom trhu s pohľadu spotrebiteľa