Elektronická kniha na slovenském trhu Realita nebo fenomén? - Vazanová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Přibil, Jiří, 1977-; Kincl, Tomáš, 1979- (2013)
Cieľom diplomovej práce je priblíženie prostredia elektronických kních a ich technológií.V práci je popísaný historický vývoj, celkové technologické pozadie a využívané distribučné kanály pre ich predaj. Praktická časť obsahuje analýzu situácie na slovenskom trhu s pohľadu spotrebiteľa
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: elektronické knihy; čtečky elektronických knih; ochrana dat; management [obor dipl. práce]; eInk; DRM ochrana; diplomové práce; electronic books; e-book readers; data protection; master's theses