Finanční analýza skupiny AAA AUTO - Tuček, Pavel (2011)
Tato diplomová práce na téma finanční analýza shrnuje a komentuje vývoj skupiny AAA AUTO v období let 2007 až 2011. Toho bylo docíleno využitím finančních ukazatelů, jako jsou horizontální a vertikální analýza, ukazatele rentability, likvidity a aktivity, ukazatele přidané ekonomické hodnoty a další. Tyto jsou nejprve popsány v úvodní teoretické části a následně použity na finančních údajích skupiny v části praktické. Jejich pomocí se v práci ohodnotilo celkové ekonomické zdraví skupiny AAA AUTO.