Finanční analýza skupiny AAA AUTO - Tuček, Pavel; Synek, Miloslav, 1935-2022; Prokešová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato diplomová práce na téma finanční analýza shrnuje a komentuje vývoj skupiny AAA AUTO v období let 2007 až 2011. Toho bylo docíleno využitím finančních ukazatelů, jako jsou horizontální a vertikální analýza, ukazatele rentability, likvidity a aktivity, ukazatele přidané ekonomické hodnoty a další. Tyto jsou nejprve popsány v úvodní teoretické části a následně použity na finančních údajích skupiny v části praktické. Jejich pomocí se v práci ohodnotilo celkové ekonomické zdraví skupiny AAA AUTO.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses