Potenciál využití self-trackingu v manažerské praxi - Beránek, Michal (2013)
Tématem bakalářské práce je Potenciál využití Self-Trackingu v manažerské praxi. Cílem této bakalářské práce je v teoretické části čtenářům přiblížit pojem Self Tracking, jak tato metoda funguje, jaké využívá nástroje a aplikace. Dále nastiňuje jeho využití managementem v podniku. V praktické části si vyberu čtyři Self Trackingové aplikace, které popíši a navrhnu možnost jejich využití v podniku