Potenciál využití self-trackingu v manažerské praxi - Beránek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Charvát, Michal; Novák, Michal (2013)
Tématem bakalářské práce je Potenciál využití Self-Trackingu v manažerské praxi. Cílem této bakalářské práce je v teoretické části čtenářům přiblížit pojem Self Tracking, jak tato metoda funguje, jaké využívá nástroje a aplikace. Dále nastiňuje jeho využití managementem v podniku. V praktické části si vyberu čtyři Self Trackingové aplikace, které popíši a navrhnu možnost jejich využití v podniku
Vedoucí práce: Michal Charvát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: management; sebepoznání; management [obor bakal. práce]; Self-Tracking; RescueTime; Quantified Self; bakalářské práce; management; self-consciousness; bachelor's theses