Podnikatelský plán rodinného zábavního centra Funland - Slabý, Jiří (2012)
Cílem práce je zpracování podnikatelského plánu pro nově vznikající rodinné zábavní centrum a zhodnocení tohoto podnikatelského záměru. Práce se skládá ze dvou částí. Teoretická část slouží jako podklad pro praktickou část a zabývám se v ní problematikou volného času z různých úhlů pohledu, samotným podnikatelským plánem a výběrem vhodné právní formy podnikání. Praktickou část tvoří podnikatelský plán, který bude sloužit jako podklad při jednání s finančními institucemi či investory. Podnikatelský plán obsahuje veškeré stěžejní části jako je představení společnosti a služby, analýza okolí (PEST analýza a analýza konkurence), marketingový, provozní a finanční plán.