Podnikatelský plán rodinného zábavního centra Funland - Slabý, Jiří; Hartman, Ladislav; Potluka, Oto, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem práce je zpracování podnikatelského plánu pro nově vznikající rodinné zábavní centrum a zhodnocení tohoto podnikatelského záměru. Práce se skládá ze dvou částí. Teoretická část slouží jako podklad pro praktickou část a zabývám se v ní problematikou volného času z různých úhlů pohledu, samotným podnikatelským plánem a výběrem vhodné právní formy podnikání. Praktickou část tvoří podnikatelský plán, který bude sloužit jako podklad při jednání s finančními institucemi či investory. Podnikatelský plán obsahuje veškeré stěžejní části jako je představení společnosti a služby, analýza okolí (PEST analýza a analýza konkurence), marketingový, provozní a finanční plán.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses