Nastavení personálních činností v důsledku transformace rodinné firmy na malou společnost - Kučerová, Kateřina (2012)
Cílem této diplomové práce je analýza a následné nastavení personálních činností ve firmě, která se v důsledku transformace přeměnila z firmy rodinné na malou společnost. Při analýze se vychází z teoretických a praktických poznatků a jsou popsány všechny dosud probíhající personální činnosti ve firmě, jejich silné stránky i nedostatky. Na základě rozhovorů se zástupci firmy je důkladně vypracován systém obsazování volných pracovních míst a hodnocení zaměstnanců. Ostatní personální činnosti prozatím vyhovují současnému stavu a jsou tedy zmíněny pouze určité návrhy na jejich zlepšení.