Nastavení personálních činností v důsledku transformace rodinné firmy na malou společnost - Kučerová, Kateřina; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Kolářová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této diplomové práce je analýza a následné nastavení personálních činností ve firmě, která se v důsledku transformace přeměnila z firmy rodinné na malou společnost. Při analýze se vychází z teoretických a praktických poznatků a jsou popsány všechny dosud probíhající personální činnosti ve firmě, jejich silné stránky i nedostatky. Na základě rozhovorů se zástupci firmy je důkladně vypracován systém obsazování volných pracovních míst a hodnocení zaměstnanců. Ostatní personální činnosti prozatím vyhovují současnému stavu a jsou tedy zmíněny pouze určité návrhy na jejich zlepšení.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses