Operational Excellence - Ostertag, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Voráček, Jan; Menoušková, Eva (2013)
Práca je zameraná na predstavenie metód Operational Excellence, ako jedného z možných prístupov k riadeniu podnikových procesov a ich následnú aplikáciu na proces účtovných operácií konkrétnej firmy. Cieľom je pomocou aplikácie týchto metód zhodnotiť kvalitu výstupu procesu a takisto zhodnotiť mieru využitia disponibilnej pracovnej sily v rámci sledovanej podnikovej jednotky. Výsledkom práce sú konkrétne návrhy na zlepšenie kvality výstupu tak ako aj na optimalizáciu využitia pracovných zdrojov
Vedoucí práce: Jan Voráček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: podnikový management; procesní management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; industrial management; process management; bachelor's theses