Analýza personální práce podniku a návrh na zvýšení její efektivnosti - Spatari, Mariana; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Kleibl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou personální práce ve společnosti Prague City Apartments, s.r.o. Její cílem je rozbor prováděných personálních činností v podniku a předložení návrhů na zvýšení jejích efektivnosti. Záměrem je identifikovat hlavní nedostatky systému a navrhnout možná řešení. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část zahrnuje definici a vysvětlení hlavních personálních aktivit, které se v podniku konají. Praktická část tyto aktivity rozebírá a následně interpretuje. Ke splnění cílu práce byly použity různé metody, mezi které patři prostudování interních podkladů společnosti, pozorování, provádění rozhovorů, dotazníkové šetření a shrnující SWOT analýza. Zpracovaný výzkum vypovídá o tom, že systém personální práce v podniku existuje a má hodně kladných stránek, nicméně i několik nedostatků, které by bylo potřeba odstranit pro zvýšení efektivnosti personální práce a celkových výsledků společnosti Prague City Apartments s.r.o.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses