Letecké aliance - Korbel, Tomáš; Novák, Radek, 1960-; Bednář, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce si klade za cíl zhodnotit současné trendy v letecké osobní dopravě s pohledem na další směřování jednotlivých leteckých aliancí. Práce se detailně zaměřuje na vývoj národního dopravce ČSA a jeho rozhodování při začlenění do globálních aliance SkyTeam. Práce primárně čerpá z dostupných informací o leteckých aliancích, které jsou porovnávány ve vybraných aspektech a podle zvoleného kriteria důležitosti zobrazují svůj vliv na národního dopravce ČSA. Vývoj každé aliance je hodnocen za poslední dva roky.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses