Analýza strategických rozhodnutí rozvojového charakteru a posouzení jejich vlivu na prosperitu podniku MODŘANY Power, a.s. - Krajňák, Jakub (2012)
V práci je provedena strategická analýza podniku MODŘANY POWER, a.s. ve smyslu analýzy mikro a makrookolí, analýzy hodnototvorného řetězce, finanční analýzy a analýzy minulých strategických milníků se začátkem v roce 2006. Na základě této analýzy byla zformulována SWOT analúyza, která se stala základem pro vlastní formulaci strategických doporučení.