Analýza strategických rozhodnutí rozvojového charakteru a posouzení jejich vlivu na prosperitu podniku MODŘANY Power, a.s. - Krajňák, Jakub; Svobodová, Ivana, 1969-; Machát, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
V práci je provedena strategická analýza podniku MODŘANY POWER, a.s. ve smyslu analýzy mikro a makrookolí, analýzy hodnototvorného řetězce, finanční analýzy a analýzy minulých strategických milníků se začátkem v roce 2006. Na základě této analýzy byla zformulována SWOT analúyza, která se stala základem pro vlastní formulaci strategických doporučení.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses