Prepravné a logistické riešenia pri prevoze lyží z USA - Fraňo, Pavol; Novák, Radek, 1960-; Vališ, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cieľom tejto diplomovej práce je predstavenie spoločnosti Icelantic Boards, ktorá sa zaoberá výrobou lyží. Nasleduje oboznámenie čitateľa s lyžiarskym segmentom. Súčasťou práce je uvedenie prepravných možností spoločnosti pri dovoze jej výrobkov z USA do Európy a oboznámenie s výhodnými pravidlami Incoterms pre predávajúceho. V záverečnej časti diplomovej práce je rozbor výrobkov, varianty dovozu a nakoniec odporúčania na spôsob prepravy a možnosti na rast predaja výrobkov na európskom trhu.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses