Modelování a optimalizace procesů na operační úrovni - Cerman, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Voráček, Jan; Černohorský, Petr (2013)
Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V první části vymezuji základní pojmy procesního řízení a soustředím se na ověřené a v procesním řízení dominantní metodiky Lean a Six Sigma. Dále zmiňuji nástroje pro mapování procesů a podrobněji se věnuji teorii hromadné obsluhy, jejíž konkrétní případ řeším v praktické části práce, neopomíjím axiomy teorie modelování. Praktická část vychází z nabyté pracovní zkušenosti, primárně sestavuji simulační model vycházející z hlavních prvků dané procesní struktury. Na tu aplikuji principy zmíněných metodik a diskutuji závěry pro optimální nastavení systému hromadné obsluhy jako celku
Vedoucí práce: Jan Voráček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: procesní management; Six Sigma (metoda); diskrétní optimalizace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; process management; Six Sigma (Quality control standard); discrete optimization; master's theses