Outplacement - Šmejkalová, Radka; Šikýř, Martin, 1974-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou nadbytečnosti zaměstnanců a následného poskytování outplacementových služeb. Cílem je poznání a analýza služeb outplacementu poskytovaných konzultantskou organizací Tres consulting, s.r.o. Práce je rozdělena do tří částí. V první části jsou popsány teoretické poznatky k plánování lidských zdrojů, případnému vzniku nadbytečnosti a následné pomoci propuštěným zaměstnancům. Druhou část tvoří výzkum Společenství EQUAL ohledně znalosti pojmu outplacement v Praze a Ústí nad Labem. Provedený rozhovor ve společnosti Tres consulting tvoří třetí část diplomové práce. Jednotlivá témata jsou v rámci rozhovoru průběžně komentována a hodnocena.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses