Studie rozvoje systému ve firmě Dussmann spol. s r.o. se zaměřením na procesní analýzu a využití ICT - Petřek, Pavel; Střížová, Vlasta, 1946-; Kalina, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
V teoretické části se tato práce zabývá vývojem pojmu informace, který musí být správně interpretován, aby bylo možné pokračovat k poznávání větších celků, jako jsou informační systémy. Tato technická část je podpořena procesní analýzou, která je potřebná pro identifikaci hlavních procesů organizace. Tyto klíčové procesy mohou být dále podpořeny informačními a komunikačními technologiemi, aby se zvýšila jejich účinnost a výkon. Zvýšení kvality procesů je měřeno s využitím modelu zralosti, který je schopen kvantifikovat rozdíly mezi novými a původními procesy.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses