Expanzia českej spoločnosti na slovenský trh - Senková, Katarína (2012)
Cieľom mojej práce je zhodnotiť, či má česká spoločnosť Pelmi spol., s.r.o. možnosť presadiť sa na slovenskom trhu. To znamená, že na základe spracovanej analýzy cieľového trhu, jeho SWOT analýzy, konkurencie a ekonomických charakteristík navrhnem vlastné odporúčanie, akú formu vstupu by spoločnosť Pelmi spol., s.r.o. mala zvoliť.