Expanzia českej spoločnosti na slovenský trh - Senková, Katarína; Svobodová, Ivana, 1969-; Filová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cieľom mojej práce je zhodnotiť, či má česká spoločnosť Pelmi spol., s.r.o. možnosť presadiť sa na slovenskom trhu. To znamená, že na základe spracovanej analýzy cieľového trhu, jeho SWOT analýzy, konkurencie a ekonomických charakteristík navrhnem vlastné odporúčanie, akú formu vstupu by spoločnosť Pelmi spol., s.r.o. mala zvoliť.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses