Trendy v optimalizácii pre vyhľadávače (užívateľa) v oblasti poistenia na Slovensku a predpoklady ďalšieho vývoja - Šimko, Martin; Pavlíček, Antonín, 1977-; Řezníček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cieľom práce je načrtnúť filozofiu internetu a vyhľadávania vo fulltextových vyhľadávačoch a túto aplikovať na analyzované prostredie poisťovníctva prezentovaného na internete, prevažne online predaja. Optimalizácia pre vyhľadávače, inak aj pre SEO je dnes jednou z najkonfrontovanejších aktivit internetového marketingu. Množstvo pohľadov, názorov a kvalitatívnych rozdielov sa stretáva na trhu a dosahuje väčšie alebo menšie úspechy aj v závislosti na vyvíjajúcich sa vyhľadávačoch. Práca poukazuje na fakt, že podmienky, podľa ktorých vyhľadávač rozhoduje, sa sice menia, ale filozofia zostáva. Z tohto dôvodu práca názornými prípadovými štúdiami dokazuje efektívnosť aktivit, ktoré sa držia filozofie a nehľadia len na technickú stránku SEO.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses