Analýza a optimalizace vybraných podnikových procesů ve společnosti Gorenje spol. s r.o. - Labašta, Petr (2012)
Práce teoreticky i prakticky pojednává o procesním řízení -- o procesní analýze a optimalizaci podnikových procesů ve společnosti. Teoretická část popisuje procesní řízení a jeho prvky a výhody, popisuje pojem proces a typy procesů. V teoretické části jsou také popsána teoretická východiska procesní analýzy. V závěru v teoretické části se nachází vysvětlení pojmu optimalizace podnikových procesů. V praktické části nejprve autor představí společnost, ve které následně provede SWOT analýzu společnosti. Dále se v praktické části nachází procesní analýza vybraných podnikových procesů v notaci EPC. Po provedení analýzy následuje optimalizace -- zlepšení těchto podnikových procesů. Posledním bodem této práce je zhodnocení práce a závěr.