Optimalizace vybraných podnikových procesů ve firmě ALCA CZ - Kovanda, Lukáš; Říhová, Zora, 1948-; Daňková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Předmětem této diplomové práce je optimalizace některých procesů v dané organizaci. Jedná se o procesy, kde firma dokáže ušetřit značné náklady a zrychlí procesy se zákazníkem, navrhuje metriky pro měření výkonnosti jednotlivých procesů a celkové zlepšení organizace. Úvodní část práce pojednává o teoretických aspektech a přechodu z funkčního na procesní řízení, modelování na základě jednotlivých metodik a standardů a měření výkonnosti jednotlivých procesů. Praktická část práce představuje danou organizaci a její situaci a postavení na trhu, analýzu procesů a poukazuje na problematické aspekty procesů a navrhuje jak dané procesy zoptimalizovat, aby byly efektivnější ve všech směrech. V neposlední řadě jsou i určeny metriky, které sledují a vyhodnocují cíle jednotlivých procesů a jejich úspěšné naplňování. Po zapracování analyzovaných procesů do organizace by se měla firma výrazně posunout v celkové úspěšnosti působení na trhu.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses