Návrh systému Balanced Scorecard v konkrétním podniku - Lovász, Martin (2013)
Diplomová práce se zabývá navržením systému Balanced Scorecard pro konkrétní podnik. V teoretické části práce je podrobně vysvětlen systém Balanced Scorecard i s některými svými analýzami. Praktická část práce na základě těchto poznatků demonstruje vypovídací schopnost mimoúčetních informací v rámci konceptu Balanced Scorecard na konkrétním podniku.