Návrh systému Balanced Scorecard v konkrétním podniku - Lovász, Martin; Stránský, Jakub, 1978-; Šedivý, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá navržením systému Balanced Scorecard pro konkrétní podnik. V teoretické části práce je podrobně vysvětlen systém Balanced Scorecard i s některými svými analýzami. Praktická část práce na základě těchto poznatků demonstruje vypovídací schopnost mimoúčetních informací v rámci konceptu Balanced Scorecard na konkrétním podniku.
Vedoucí práce: Jakub Stránský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses