Efektivnost Depa Tábor 70 - Melena, Jan (2013)
Cílem diplomové práce je uplatnit dlouholeté zkušenosti z praxe u České pošty, s.p. a zaměřit se na projekt Depo Tábor 70. Zkoumána bude efektivnost z ekonomického pohledu na věc, ale také z pohledu funkčnosti a zkvalitňování poskytovaných služeb. V případě, že by byl nalezen prostor pro zlepšení, bude vytvořen návrh lepšího řešení. Na závěr bude zhodnocení současného stavu a porovnání se stavem předchozím.