Efektivnost Depa Tábor 70 - Melena, Jan; Mervart, Michal, 1977-; Novák, Miloslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem diplomové práce je uplatnit dlouholeté zkušenosti z praxe u České pošty, s.p. a zaměřit se na projekt Depo Tábor 70. Zkoumána bude efektivnost z ekonomického pohledu na věc, ale také z pohledu funkčnosti a zkvalitňování poskytovaných služeb. V případě, že by byl nalezen prostor pro zlepšení, bude vytvořen návrh lepšího řešení. Na závěr bude zhodnocení současného stavu a porovnání se stavem předchozím.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses