Analýza investičních pobídek v Ruské federaci - Tridnevka, Oleg; Tyll, Ladislav; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce je věnována vymezení systému investičních pobídek v Ruské federaci. Cílem této práce je provést objektivní popis a analýzu stávajícího systému investičních pobídek na federální a regionální úrovni. Účinnost investičních pobídek je posouzena z pohledu investičního klimatu v Ruské federaci. Úvodní část práce je věnována vymezení investičního klimatu v Rusku z pohledu současného hospodářského vývoje a přílivu zahraničních investic. Závěrečná část hodnotí efekt pobídkového systému z hlediska jeho vlivu na vývoj regionálního HDP a přílivu investic na příkladě Lipecké oblasti.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses