Testy prováděné v auditu - Šellenberková, Ilona; Dvořáček, Jiří, 1947-; Šimek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce "Testy prováděné v auditu" je ověření účetní závěrky prvoročními asistenty. Teoretická část objasňuje základní pojmy auditorské profese, vymezuje osoby oprávněné provádět auditorskou činnost, jejich práva a povinnosti. Rovněž rozebírá jednotlivé fáze auditu, charakterizuje auditorské postupy, analyzuje auditorské riziko, materialitu, testy věcné správnosti. Praktická část je zaměřena na popis vybraných auditorských postupů testované části účetní závěrky (dlouhodobý majetek, pohledávky, zaměstnanci, peníze).
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses