Fúze a akvizice- role due diligence - Urban, Ondřej; Dvořáček, Jiří, 1947-; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této práce je vytvoření určitého základního přehledu, který popisuje hlavní činnosti procesu M&A a oblasti, na které by se měl prodávající při due diligence zaměřit, nebo na druhou stranu, co může kupující od due diligence očekávat. Práce vymezuje roli a význam due diligence pro úspěšné zakončení procesu nákupu a prodeje společnosti. Popisuje metodu due diligence nejen jako nástroj k odhalení nesrovnalostí u cílové společnosti, ale také se zabývá možnostmi využití due diligence ke tvorbě integračního plánu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses