Zástavní hodnota nemovitostí - Randík, Jan (2012)
Cílem diplomové práce je vymezení pojmu "zástavní hodnota" a také definování principů, které je nutné dodržovat při jejím stanovení. Veškeré zásady pro stanovení zástavní hodnoty nemovitosti jsou aplikovány na ocenění konkrétní nemovitosti v České republice. Tato diplomová práce se rovněž snaží upozornit na možná rizika, která mohou ovlivnit korektní stanovení zástavní hodnoty.