Zástavní hodnota nemovitostí - Randík, Jan; Dušek, David, 1973-; Šrytr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem diplomové práce je vymezení pojmu "zástavní hodnota" a také definování principů, které je nutné dodržovat při jejím stanovení. Veškeré zásady pro stanovení zástavní hodnoty nemovitosti jsou aplikovány na ocenění konkrétní nemovitosti v České republice. Tato diplomová práce se rovněž snaží upozornit na možná rizika, která mohou ovlivnit korektní stanovení zástavní hodnoty.
Vedoucí práce: David Dušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses