Ocenění podniku PETARDA PRODUCTION a. s. - Branná, Dorota; Svačina, Pavel, 1979-; Jurečka, Jan, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce je zaměřená na ocenění produkční agentury PETARDA PRODUCTION a. s. Hlavním cílem diplomové práce je nalezení objektivizované hodnoty oceňovaného podniku. K ocenění jsou použity tři oceňovací metody. Společnost je oceněná výnosovou metodou DCF equity, likvidační hodnotou a na závěr je pro srovnání uvedena také účetní hodnota. Samotnému ocenění předchází strategická analýza, finanční analýza, analýza generátorů hodnoty a sestavení finančního plánu.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses